Norske Bygdeopplevelser har byttet navn til Discover Norway.
Discover Norway er et privat aksjeselskap som eies av Britt Elton og Borghild Krossli. Selskapet ble etablert i 1998 og har kontor på Lillehammer.
Britt Elton eide selskapet sammen med Øyvind Nordset frem til 1. januar 2016. Da kjøpte Borghild seg inn i firmaet. Vi jobber begge i firmaet og i 2016 forsterket vi teamet med Hilde Rindal. Vi er alle glad i å ferdes ut i naturen enten på sykkel, til fots eller på ski, og har god kjennskap turene vi selger. De fleste turene har vi laget selv, så vi kan gi deg førstehånds informasjon om turene, vanskelighetsgrader og overnattingssteder når du bestiller hos oss.

Historie 
Utviklingen av firmaet har gått gradvis. Fra 2-3 sykkelturer og formidling av bondegårdsferie i 1998, har vi etter hvert utviklet nye sykkelturer i store deler av Norge, samt fotturer både i fjellet og ved kysten. De fleste turene er uten guide men på alle turene får du bagasjen fraktet fra sted til sted. Vi har sykkelturer i Lofoten - fra Svolvær til Å, øyhopping på Helgelandskysten, rundtur på Senja, Ishavskysten fra Tromsø til Svolvær, Hardangerfjord, Sunnhordland med start og slutt i Bergen. I tillegg har vi flotte turer i fjellområdene mellom Valdres og Hallingdal.

Vi har fjellturer med eller uten turleder i Rondane, Jotunheimen, Lofoten, på Senja, Pilegrimsleden over Dovrefjell, Peer Gynt Stien fra Skeikampen til Espedalen, Rondaneturen fra fjellstue til fjellstue på Høvringen.
Vandreopphold på Venabu Fjellhotell og på Grønolen Fjellgard.

Hvem drar på tur med Discover Norway?
Vi har kunder fra nesten hele verden. De siste årene har etterspørselen fra utenlandske gjester økt betraktelig og det er også grunnen til at vi har byttet navn til Discover Norway.
Fortsatt er det mest nordmenn som vil på sykkel - eller fottur i Norge, og overlater planleggingen av turen til oss.
Ca. 60 % er nordmenn, barnefamilier, voksne, besteforeldre med barnebarn, vennegjenger, treningsgrupper og firmaer. Mange kommer igjen år etter år.

Våre vinterturister kommer gjestene fra USA, Canada, Alaska, Tyskland, Sveits, Nederland, England, Danmark, Sverige m.fl.
Om sommeren kommer de fra Italia, Spania, England, Tyskland, Sveits, Nederland, Belgia, Sverige, Danmark, Israel, Canada, USA, Australia m.fl.