Kombiner 2 sykkelturer

Vil du se mer av Norge og tilbringe flere dager på sykkelsetet? Det er mulig å kombinere 2 sykkelpakker og reise i inntil 14 dager.

Opplev Bergen og Fjord-Norge

På kryss og tvers av Hardangerfjorden og videre til Sunnhordland, øyriket sør for Bergen - 11 dager
Sykle Hardangerfjorden på kryss og tvers og opplev Historiske hoteller og noen av de flotteste stedene Hardanger har å by på. Fra sykkelsetet kan du nyte alle synsinntrykkene i sakte film, og stoppe hvor og når du vil.
På Sunnhordland-turen får du sykling gjennom et variert og kupert landskap. Du får oppleve et Norge i miniatyr, med fjell, fjorder, øyer og frodige åser. Dagsetappene krydres av korte og lange båtturer og avsluttes i koselige tettsteder, hvor du får et møte med den ekte kyst og fjordkulturen. På Bekkjarvik lover vi deg en matopplevelse utenom det vanlige.  Se mer informasjon lenger ned.

Opplev Nord-Norge 

Ishavskysten fra Tromsø til Svolvær og Lofoten fra Svolvær til Reine - 14 dager
Sykkeltur i Midnattssolens rike. Et eventyr for deg som liker en litt utfordrende sykkelferie. Naturen i Nord-Norge er mektig og imponerende, med frodige lier og ruvende fjell som stiger rett opp fra havet. På de flate slettene, ved foten av fjellene, finner du gårder og små fiskevær. Du sykler inn og ut av trange fjorder, over flate myrområder, langs kritthvite strender og over lune skogkledde åser. Dagsetappene er moderate, med tid til å sans. Se mer informasjon lenger ned.

Opplev Bergen og Fjord-Norge - mer informasjon

På kryss og tvers av Hardangerfjorden og videre til Sunnhordland, øyriket sør for Bergen

11 dager (fra tirsdag til neste lørdag)

Program:

Dag 1 - 7 (tirsdag - mandag):
Turen i Hardanger starter med en togtur fra Bergen til Voss. Fra Voss går sykkelturen opp og ned noen åser og forbi den fantastiske Skjervefossen, før du kommer ned til Ulvik og Hardangerfjorden. Syklingen fortsetter inn og ut av fjordarmer og krysser fjorden med ferger og turistbåter. Underveis bor du trivelige historiske hoteller. Vi har lagt inn en ekstra natt i Norheimsund med muligheten til å bli med på en guidet føring i blåisen på Folgefonna. Sykkelturen avsluttes i Rosendal, hvor du har tid til å besøke Baroniet i Rosendal før du fortsetter mot øyriket i Sunnhordland. Se hele programmet på discover-norway.no/sykkel/hardangerfjord.

Dag 8 - 12 (tirsdag - lørdag):
Du forlater den trange Hardangerfjorden og sykler lenger ut, der fjorden åpner seg mot havet. Dette området er preget av øyer i alle størrelser. De daglige sykkeletappene krydres med båt- og ferjeturer, og avsluttes i koselige byer og tettsteder, hvor du kan oppleve den autentiske kyst- og fjordkulturen. Vi bidrar med forslag til fine avstikkere og omveier både langs fjorden og i skjærgården. Turen avsluttes med en fin båttur og en natt i Bergen. Se hele programmet på /sykkel/sunnhordland.

Pris for kombinert tur 2023

Kr 30 105,- per person i dobbeltrom.

Inkludert i prisen:
10 x overnatting med frokost
11 x nistepakke / påfylling termos
10 x 3-retters middag (ikke Bergen)
Tog Bergen - Voss, dag 1
Ekspressbåt fra Herand til Norheimsund, dag 4
Turbeskrivelse
Digitale kart (bikemap.net)
Bagasjetransport

Sykkelutleie - 12 dager:
Hybridsykkel: kr 5 500,-
E-sykkel: kr 7 400,-
Hjelm, sykkelveske og styreveske er inkludert 

Opplev Nord-Norge - mer informasjon

Ishavskysten fra Tromsø til Svolvær og Lofoten fra Svolvær til Reine

14 dager/13 netter (Starter på en lørdag og slutter på en fredag)

Program:

Dag 1 - 7 (lørdag - fredag):
Sykkel fra Tromsø til Svolvær i Lofoten. Du vil oppleve en dramatisk kyststrekning, men også hvite sandstrender og trivelige fiskevær. Trekk pusten og fyll lungene med frisk sjøluft når du legger i vei sørover i et spennende og vakkert landskap av fjell, hav, fjorder og øyer. Midnattssol fra 28. mai til 14. juli, men aldri helt mørkt om sommeren. Se hele programmet på discover-norway.no/sykkel/ishavskysten.

Day 8 - 14 (fredag - fredag):
En sykkelferie i Lofoten er en opplevelse for livet. Rundt praktisk talt hver sving finner du nye, ubeskrivelig vakre landskap. Naturen i Lofoten er mektig, med frodige fjellsider og ruvende topper som stiger rett fra havet. På de flate slettene, ved foten av fjellene, finner du gårder og små fiskevær. Se hele programmet på discover-norway.no/sykkel/lofoten.

Pris for kombinert tur 2023

Kr 33 200,- per person i dobbeltrom.

Prisen inkluderer:
14 x overnatting med frokost og nistepakke / påfyll termos
7 x 3-retters middager
Sykkelferge Ballstad - Nusfjord (dag 12)
Bagasjetransport
Turbeskrivelse
Elektroniske kart (bikemap.net)

Vi kan bidra med sykkelleie på hele strekningen. Ta kontakt med oss for mer informasjon.