Romantisk vinterhelg i Jotunheimen

Status:
Denne turen er på forespørsel, vennligst kontakt oss for mer informasjon og bestilling

Nyt Hindsæter Hotel med opphold i unik Sæter-Suite

Unn dere noen dager med kos og velvære, flott natur og en smule luksus. Opplev Jotunheimen på ski og truger. Meld deg gjerne på isjuving ved Ridderspranget og hundekjøring i Sjodalen. Dette kan være en rolig og variert introduksjon til det ville Jotunheimen, men fungerer også bra for de som vil oppdage noe nytt i det som er kjent!
Ved ankomst kan dere bestille deres egen eksklusive time i Fjellspa, Hindsæters velværeområde, for fredag eller lørdag. I fjellspa finner dere boblebad tradisjonell badstue og infrarød badstue. Alt er bygget opp som et gammelt sætertun inne i hotellet.

Hindsæter er et historisk, lite tømmerhotell fra 1898, midt i naturen, ved porten til Jotunheimen. Nyt fjellet og panoramautsikten over Sjodalen og Jotunheimen. Finn ditt paradis i små naturreservater langs godt merkede turstier og løyper. Opplev stillheten og kanskje et møte med skogen konge, elgen. I februar og mars er det gode sjanser til å se den.

Hindsæter er kjent for sitt kreative og gode kjøkken. Her er de genuint opptatt av å bruke friske, sunne og bærekraftige råvarer. Hovedråvaren er reinkjøtt fra tamrein som beiter like ved Hindsæter store deler av året.

Dagsprogram

 • TURDATOER 2021: Turstart torsdager fra 11. februar til 25. mars 2021

  ANTALL DAGER: 4, torsdag - søndag

 • Torsdag

  Ankomst til bobler og lokal snack som står klar i egen ostebu i suiten. Avtal din eksklusive time i Fjellspa for fredag eller lørdag i resepsjonen nå.
  Kl 20.00 - 22.00: Det serveres kveldsmat i spisesalen.

 • Fredag

  Etter frokost venter skiløypene eller det er mulig å gå topptur utenfor løypenettet. Russlirundhøe (1825 m), Besshøe (2258m) og Nautgardstinden (2258 m) er fine turmål. Dere kan også booke en guidet tur med isjuving i området ved Ridderspranget.
  Vel hjemme igjen er det tid for å slapp av i suiten, kjenne på varmen fra lammeskinnene, ta en hvilestund i bondesengen, bestille kaffe og kake ved den gedigne vedfyrte klebersteinspeisen eller tilbringe den eksklusive timen i Fjellspa.
  Kl 18.30: 3-retters kveldsmeny i den koselige spisesalen fra 1898.
  Kl 21.00: Det inviteres til en time ute. Romantisk måneskinns- eller stjernehimmeltur på truger.

 • Lørdag

  Etter frokost er det mulig å prøve hundekjøring hos våre naboer Sjodalen Hyttetun (forhåndsbestilles), ta en tur i skiløypene, gå topptur utenfor løypene eller kjøre alpint på Lemonsjøen skisenter.
  Etter dagens utendørsaktivitet er det godt å slappe av med en eksklusiv time i Fjellspa, hvis du fremdeles har denne til gode.
  Kl 17.00: Øl- og vinkjeller er åpen for en aperitiff og omvisning
  Kl 18.30: Tre retters kveldsmeny med reinsdyr fra Vågå tamrein som hovedrett serveres i spisesalen fra 1898

 • Søndag

  Avreise etter frokost eller en ski- eller trugetur på egen hånd.

Avganger og priser

Turdatoer 2021: 
Turstart torsdager fra 11. februar til 25. mars 2021

Antall dager: 4, torsdag - søndag

Priser 2021: 
Per person i dobbeltrom: Kr 5 600,-  

Prisen inkluderer:
3 overnattinger i sæter-suite inkl. frokost og niste/termos
Bobler og ost, samt kveldsmat torsdag
Kveldsmenyer fredag og lørdag
Måneskinnstur, omvisning i vin- og ølkjeller og en egen eksklusiv time i Fjellspa

Skileie:
Dere kan låne langrennsutstyr og truger på Hindsæter.