Status:
Denne turen er på forespørsel, dvs. du kan kontakte oss med ønsket startdato og vi vil sjekke om det er ledig kapasitet.
Har du planer om å bestige Galdhøpiggen i år? Ta turen til Bøverdalen i Jotunheimen med et opphold på Røisheim, - et overnattingssted i særklasse. Her kan du kombinere fjelltur med gourmet mat på et trivelig hotell full av god atmosfære.

Røisheim er en gammel skysstasjon med vernede hus i tun fra 1700-tallet. Stedet har lang tradisjon for å ta vare på kresne og eventyrlystne fjellturister. Her er det muligheter for å bestige tindene i Jotunheimen, eller rett og slett oppleve atmosfæren og den gode maten på den gamle skysstasjonens. Tunet består av 14 tjæresvarte hus i frodig landskap og 20 flotte restaurerte rom og suiter. Noen av rommene har peis, og alle har badestamp og himmelseng.

Vertskapet sørger for at gjestene blir tatt hånd om på aller beste måte, noe som har ført til at folk kommer tilbake år etter år.

Om det ønskes flere severdigheter, kaféer eller butikker, er det heller ikke langt til Lom, med Lom Stavkirke, Lom Bygdemuseum Presthaugen, Fossheim Steinsenter, Norsk Fjellmuseum og urtehagen på Nordgard Aukrust.

Priser 2017 
Fra kr. 3 100,- p.p. i ordinære dobbeltrom / fra kr 1900,- for barn under 12 år
Prisen gjelder både weekend og midtuke.

Prisene inkluderer
2 overnattinger m/frokost, 2 x 4-retters middag, 2 x nistepakker m/påfyll av egen termos.
Alle rom har eget bad.  Mulig med badestamp på rommet, pris + kr. 200,- p.p. i dobbeltrom. 
Det er mulig å forlenge oppholdet med flere dager (søndag - fredag), be om tilbud, pris pr. døgn fra kr. 1550,-  inkl. frokost, nistepakke og 4-retters middag,

Beliggenhet: Du finner Røisheim like ved Sognefjellsveien mellom Lom i Gudbrandsdalen og Luster i Sogn, 16 km og 15 min kjøring fra Lom.

Ta kontakt for bestilling og mer indormasjon