Sykkel- og seiltur i midnattssol

Pris NOK:
34 500,-
Dager: 4
3 x overnatting i dobbelt lugar, med privat bad og oppredde senger.
Profesjonell guide som reiseleder med gode lokalkunnskaper.
Leie av elsykkel med sykkelveske (Specialized Tero 4.0 EQ).
Alle måltider under turen.
Bestill reise

Bli med på øyhopping i det arktiske farvannet like nord for Tromsø - en unik mulighet for en opplevelsespakke omringet av rå natur. 

Somrene i Nord-Norge kan være korte, men å ha 24 timer med sollys, på en båt på åpent hav, er intet annet enn magisk. Turen starter og slutter i pulserende Tromsø, som er lett tilgjengelig med fly.

Ved å kombinere et moderne katamaranfartøy og gode elsykler, når du langt i et øyrike som ellers er utilgjengelig for folk flest.

Underveis kommer du tett på naturen, besøker et gammelt fiskevær langt ute i havgapet, opplever de majestetiske fjellene rett opp fra sjøen på nært hold, og ikke mindre får du prøve fiskelykken.

Kanskje du til og med ser reinsdyr som krysser din vei mens du er ute og sykler.

Om kvelden kan du slappe av på dekk, eller nede i båtens lounge, nyte midnattssolen og dele historier fra dagens eventyr. Turlederen vil trygt guide deg gjennom dagen, mens du nyter omgivelsene og lukten av sjø.

NB! Etter at du har bestilt pakketuren, vil du motta en ny e-post fra oss når plassen er bekreftet. Dette kan ta opptil 2 virkedager. Vennligst ikke bestill relatert transport før du har mottatt en bekreftelse fra oss.

 

Dagsprogram

 • Dette er en guidet tur. Det betyr at det er en gruppereiseopplevelse ledet av en guide. Programmet følger en bestemt reiserute. Båten som benyttes på turen er Arctic Eagle , en 48 fot Fontaine Pajot katamaran.

  TURDATOER 2023:
  5. - 8. juli

  ANTALL DAGER: 4
  LENGDE Å SYKLE: 283 km

  MINIMUM ANTALL GJESTER: 4
  MAKSIMUM ANTALL GJESTER: 8

  NIVÅ: Elsykling passer for alle, uansett nivå.
  ALDER: Fra 13+

  Denne turen opereres av Legendary Adventure AS.

 • DAG 1: Individuell ankomst til Tromsø. Sykle til Oldervik (43 km), seile til Vannøya, sykle Vannvåg - Torsvåg (40 km).

  Vi møtes ved båten i Tromsø. Her får du tildelt en lugar hvor du kan plassere fra deg bagasjen før vi har et informasjonsmøte. Du får tildelt en elsykkel med en sideveske hvor du kan ha mat, klær og kamera for bruk på de daglige sykkeletappene.

  Når vi er klare, legger vi ut på sykkeltur mot Oldervik. Der venter båten og tar oss til Vannvåg på Vannøya. Derfra sykler vi til Torsvåg som ligger ytterst på øya. Dette er et gammel fiskevær med lang historie. Her tilbringer vi første natten. 

 • DAG 2: Seile Torsvåg - Ringvassøya, sykle Hansnes - Mikkelvik (40 km) + Bromnes - Engvik (20 km).

  Vi våkner til frokost langt ute i havgapet, før vi fortsetter øyhoppingen. Båten tar oss til Ringvassøya, hvor vi setter oss på syklene fra Hansnes. derfra sykler vi til Mikkelvik og videre ut på Rebbenesøya. Ved enden av veien står båten og venter på oss. Når vi går ombord i båten skal vi ut på havet for å prøve fiskelykken. 

 • DAG 3: Seile til Tromvika. Sykle Tromvika - Sommarøy (70 km)

  Vi våkner midt ute i et vakkert øyparadis og står opp for en lang og god frokost mens vi nyter stillheten ute på havet før vi setter kursen mot Tromsvika. Vi går i land og sykler på utsiden av Kvaløya med utsikt mot alle de majestetiske fjelltoppene som reiser seg opp fra havet. 

  Dagens mål er Sommarøy. På veien passerer vi flere vakre severdigheter, og denne etappen er virkelig en stor opplevelse. Når vi ankommer Sommarøy venter en nydelig 3-retters middag på Sommarøy Arctic Hotel.

 • DAG 4: Sykle Sommarøy - Tromsø (70 km).

  Siste dag sykler vi innsiden av Kvaløya tilbake til Tromsø. Er vi heldige får vi se både rein og flere gårder med mange forskjellige dyr underveis. Etter hvert ser vi Tromsø, og den siste delen inn til byen gir oss en god følelse av å være tilbake etter en eventyrlig tur.

  I Tromsø venter båten med bagasjen vår og det blir tid til å oppsummere og dele de siste dagers inntrykk.

Avganger og priser

Turdatoer 2023: 
5. - 8. juli 

Antall dager:
Antall deltakere: 4-8 personer

Pris 2023
Per person i dobbeltrom kr 34 500,-

Sykkelpakken inkluderer:
3 x overnatting i dobbelt lugar, med privat bad og oppredde senger
Profesjonell guide som reiseleder med gode lokalkunnskaper
Leie av elsykkel med sykkelveske (Specialized Tero 4.0 EQ)
Alle måltider under turen

Ikke inkludert: Reise til/fra Tromsø, alkohol, mineralvann og snacks

NB! Siste frist for bestilling av denne turen er 60 dager før avreise.

 

Kart

Bestill reise

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
5/7Sykkel- og seiltur834 500,-Bestill