Skip to main content

Fotturer i fjordlandskap med guide

Pris NOK:
16 800,-
Dager: 7
6 overnattinger i hytte med delt bad.
Alle måltider under turens varighet.
Ferjetransport.
All transfer som beskrevet i programmet.
Bagasjetransport.
Erfaren guide.

Bestill reise

Her er det kort vei til perler som Bremanger, Hjørundfjorden, Lodalen og Geiranger. I løpet av dette oppholdet tar en erfaren guide deg med på varierte fotturer i flott vestlandsnatur. Har du et ønske om å se det beste av naturen fra disse områdene, kan vi varmt anbefale dette oppholdet. Ville fossefall, frodige daler, smale fjorder og vidstrakt havutsikt er bare noen av høydepunktene.
I tillegg kan du velge å legge til en kajakktur underveis for å virkelig komme tettere på naturen.

Vi bor i høystandard hytter som er godt utstyrt, og bytter lokasjon en gang i løpet av uken for å variere turene og områdene vi ferdes i. Vi spiser middag når vi kommer tilbake til hytta på ettermiddagen, mens vi deler dagens synsinntrykk. All transfer og mat under oppholdet er inkludert i pakken.

Turene gjennomføres med internasjonale grupper og engelsktalende guide.

NB! Når du har bestilt pakken, vil du motta en ny e-post fra oss når all overnatting er bekreftet. Dette kan ta fra noen timer opp til 3 virkedager, avhengig av leverandør(er). Vennligst ikke bestill relatert transport før du har mottatt en e-postbekreftelse fra oss.

Søk reise

Dagsprogram

 • GUIDET OPPHOLD

  DATOER 2023:
  2. - 8. juli
  13. - 19. august
  11. - 17. september

  ANTALL DAGER: 7

  ANTALL DELTAKERE:
  liten gruppe, 4 - 7

  ALDER Minimum 18 år

  NIVÅ: Moderat - krevende. Forvent vandreturer på 4-7 timer om dagen, og 300-800 høydemeter opp og ned. Guiden vil tilpasse turen så godt det lar seg gjøre til værmelding og gjeldende vær i tillegg til gruppens evne og erfaring.

 • DAG 1: Individuell ankomst Nordfjordeid, kort fottur.

  Oppmøte og turstart ved Nordfjordeid Rutebilstasjon kl 10.30.

  Hvordan du kommer deg til/fra Nordfjordeid:
  -Med egen bil.
  -Med ekspressbuss fra Oslo (9 timer) eller fra Bergen (6 timer). Fra Oslo ankommer nattbussen Nordfjordeid på morgenen i god tid til turstart.
  -Med hurtigbåt fra Bergen til Måløy og videre med buss neste dag til Nordfjordeid. Krever en overnatting i Måløy.
  -Widerøe flyr til Sandane flyplass. Herfra kan du ta taxi eller flybuss (45 minutter) til Nordfjordeid.

  Oppholdet starter med en lett tur i nærheten av Nordfjordeid. Ofte går vi på Haugsvarden, 862 moh, for å nyte lunsjen med fin utsikt uavhengig av været.

  Turen går på god sti og har fantastisk utsikt over Nordfjorden, Gloppefjorden og videre over mot fjella i Sunnmøre.

  Ca 4 timer/ 350 høydemeter.

 • DAG 2: Fottur på Bremanger.

  Vi lar været bestemme hvilket turmål som passer best, men en av våre favoritter er Veten på Bremanger. Her ute er det et fantastisk landsskap med klippeformasjoner, kritthvite strender og vidstrakt utsikt over Atlanterhavet. 

  4 - 6 timer/ 550 høydemeter.

 • DAG 3: Vi utforsker Ålfoten.

  En liten bortgjemt perle som vi er veldig glad i er Ålfoten. Her kan man vandre, fiske og bade omgitt av nydelige fosser, innsjøer og steile fjellsider, uten å se andre mennesker. Du kan gå så langt dagsformen tillater deg.

  Ca 5 timer/ 600 høydemeter.

 • DAG 4: Fridag eller valgfri kajakktur.

  Etter at vi har sjekket ut fra hyttene, for å bytte overnattingssted, kan du velge å ta en kajakktur (ekstra kostnad) eller nyte en fridag på egenhånd. 

  Ute på fjorden får du oppleve naturens stillhet, og vi går i land et idyllisk sted for å spise matpakken vår. Du trenger ikke tidligere erfaring med å padle da vi gir instruksjoner underveis.

  Ca 4 timers padling.

 • DAG 5: Fottur i Norangsfjorden og Hjørundsfjorden.

  I dette området finner vi brattere og høyere fjell med Saksa som en av de mer kjente. Vi kan velge å gå en kortere tur med nydelig utsikt over Norangsfjorden på den ene siden og Hjørundsfjorden på den andre. Hvis dagsformen tillater det går du helt til topps og får en herlig utsikt over fjordene og Sunnmøresalpene.

  Ca 5 timer/ 600 høydemeter.

 • DAG 6: Vi utforsker Geirangerfjorden eller Lodalen.

  Ønsker du en enklere dag kan vi utforske den vakre Lodalen. I denne naturskjønne dalen er du omgitt av majestetiske fjell, grønt vann, iøyenfallende fossefall og Norges største isbre, Jostedalsbreen. Vi går en tur langs det bildeskjønne Lovatnet hvor bygdene ble utslettet av tsunami både i 1905 og i 1936.
  Videre går vi inn til Bødalsbreen og spiser lunsj ved setra. Her befinner du deg i spektakulær natur omgitt av ville elver, fosser og ruvende fjelltopper. Dette alternativet er mindre krevende, med få høydemeter.

  Det andre altenativet er å gå inn til den berømte gården Skageflå i Geirangerfjorden. Den fraflyttede fjordgården, som fikk verdensarv status i 2006, ligger på en fjellhylle 250 meter over fjorden med flott utsikt til fossefallet De Syv Søstre, videre utover Geirangerfjorden og over til fjordgården Knivsflå på den andre siden. Dette er en noe mer krevende tur med 400 meter bratt opp og ned, men utsikten er absolutt verdt strevet.
   

   

 • DAG 7: Frokost og avreise.

  Etter frokost blir du skysset tilbake til Nordfjordeid Rutebilstasjon hvor oppholdet avsluttes ca kl 10.00. Det er også mulig å avslutte oppholdet i Stryn 09.15.

Avganger og priser

Turdatoer 2023: 
2. - 8. juli
13. - 19. august
11. - 17. september 

Antall dager: 7
Antall deltakere: 5 -7 personer

Pris 2023:
Per person i dobbeltrom kr 16 800,- 

Fotturpakken inkluderer:
6 x overnatting i dobbeltrom i hytte med delt bad
Alle måltider
Erfaren guide med gode lokalkunnskaper
Transport underveis

Ikke inkludert: Reise til/fra Nordfjordeid, alkohol, mineralvann og snacks, valgfri kajakktur dag 4 (kr 850,-), reiseforsikring, kostnader hvis turen må endres mye pga værforhold.

Kart

Bestill reise

UtgåendeReisemålLedige plasserFra pris
13/8Fotturer i fjordlandskap med guide 13 - 19 august 2023616 800,-Bestill
11/9Fotturer i fjordlandskap med guide 11 - 17 september 2023616 800,-Bestill