Skip to main content

Informasjon om reiser og koronavirus/COVID-19

Et konsept som gjør det enklere å holde avstand
Discover Norway sitt favorittkonsept, er individuelle turer uten turleder, inkludert bagasjetransport, overnatting og måltider. Dette betyr å ferdes på egen hånd og bestemme sin egen fart. Du kan ta en pause, snarvei eller omvei når du vil. Etter en spennende dag ute i naturen kommer du til reisemålet og får en god middag og en god natts søvn før du sykler videre neste dag. 
Det kan være andre som er på tur samtidig som deg og har bestilt gjennom Discover Norway. Noen setter pris på selskap, mens andre gjerne vil være for seg selv. Det er du som bestemmer. Senke skuldrene og nyt friheten i Norge i sommer!

Hoteller, overnattingssteder og serveringsbedrifter forholder seg til Helsedirektoratet sine prinsipper og eventuelle nasjonale eller kommunale tiltak når det er aktuelt. Det er et høyt fokus på renhold og hygiene og forsvarlig avstand.

Når du har kjøpt en pakkereise med Discover Norway er du dekket av Pakkereiseloven.
Som reisearrangør er vi underlagt pakkereiseloven og følger norske myndigheters gjeldende reiseråd. Hvis norske myndigheter offisielt fraråder å reise til en gitt destinasjon på grunn av koronaviruset, må vi dessverre avlyse turen. I slike tilfeller vil vi tilby full refusjon til alle reisende som blir berørt.
For destinasjoner hvor det ikke foreligger reiseråd, vil turene i utgangspunktet gå som normalt. Ønsker du allikevel å avbestille, gjelder våre vanlige avbestillingsregler.

For reisende til Norge fra et annet land
Oppdatert informasjon innreise og arantenebestemmelser finnes på: 
https://www.visitnorway.no/planlegg-reisen/informasjon-om-koronaviruset/
https://www.visitnorway.com/plan-your-trip/coronavirus-and-travelling-to-norway/

Dersom du bestiller din reise på et tidspunkt hvor det foreligger reiseråd om å ikke reise til Norge og/eller gitt destinasjon gjelder våre vanlige avbestillingsregler.

Søk reise