Pris fra:
13 000,-
Dager: 9
8 x overnatting med frokost, 7 x middag og selvsmurt nistepakke/påfyll medbragt termos (ikke Lillehammer). 1 x overnatting i DNT-selvbetjeningshytte inkl. ingredients for alle måltider.
Bagasjetransport (ikke mellom Friisvegen og Pellestova).
Kart og turbeskrivelse. Transport t/r Oslo Lufthavn Gardermoen.
Transporttype: Ingen transport
Bestill reise

Troll-løypa  fra Rondane til Lillehammer. 9 dager og 170 kilometer. Dette er en flott skitur som går fra nord til sør gjennom fjellområdene øst for Gudbrandsdalen. Her følger du en sammenhengende merket løype fra Høvringen, ved Rondane Nasjonalpark, til OL-byen Lillehammer i enden av Gudbrandsdalen.
Fra et imponerende høyfjellsterreng ved Rondane i nord, gjennom milevis av uberørt natur, kommer du etterhvert til et 'snillere' terreng i sør.
Turen går via Kvamsfjellet til Venabygdsfjellet. Derfra videre til Øksendalen i Ringebufjellet, og forbi setergrendene på Øyerfjellet før du avslutter med en fin nedfart til Lillehammer by.

Løype og ski
Troll-løypa er normalt merket fra 1. februar til over påske. Dagsetappene er på 17 – 38 km. Turen passer best for erfarne skiløpere i normalt god fysisk form. Løypa går gjennom et variert og forholdsvis lett terreng, uten bratte fjell og topper som skal bestiges, så utfordringen er å holde ut på ski i 7 dager med varierende vær- og føreforhold.
Deler av løypa blir preparert daglig, mens andre deler av løypa kun blir kjørt når det er nødvendig (store snøfall/ sterk vind). Gode fjellski, gjerne med stålkanter, anbefales, da løypa kun er delvis preparert. Det er mulighet for skiutleie på Høvringen.

Bagasjetransport
Turen er lagt opp med bagasjetransport mellom overnattingsstedene. Du trenger kun å ta med deg en dagstursekk med nødvendige klær og mat til en dagsetappe.
Unntak er dag 6 og 7: der må du pakke litt mer med tanke på overnatting på ubemannet DNT-hytte.
Du vil få liste over det som anbefales å pakke for disse to dagene. 

Det er mulig å bestille turen uten bagasjetransport til andre datoer enn de turene som står i programmet. Ta kontakt for priser og datoer.