Status:
Denne turen er på forespørsel, dvs. du kan kontakte oss med ønsket startdato og vi vil sjekke om det er ledig kapasitet.

Noen kaller Valdres for "Norges svar på Bornholm". Det er i de siste årene satset mye på sykkelturisme i området, og det er lagt godt til rette med felles skilting. Vi vil gjerne dele dette sykkelparadiset med dere.
På ”stølsvidda”, fjellplatået mellom Valdres, Hallingdal og Hemsedal, er det godt tilrettelagt for sykkelopplevelser for liten og stor. Her er fortsatt aktiv stølsdrift og du møter gjerne på geiter, kuer, kalver og sauer langs veien. Turen går på fine stølsveger med liten eller ingen trafikk. Det er lagt tilrette med rasteplasser, badestrender og fiskeplasser - det er også fint å parkere sykkelen og ta en topptur på beina - ikke strabasiøs tur, men allikevel med følelsen av topptur med flott utsikt.
Turen passer for familier med barn fra 8 år, som kan sykle hele turen selv. Dette er også en fin tur for andre "nybegynnere" på sykkelferie. Turen kan gjennomføres fra St. Hans til og med høstferien.  Det er også mulig å lage tilpasset tur, f.eks. weekendtur for små grupper.

 

 Vanskelighetsgrad:  Nivå 1 - se praktisk informasjon
 
 Antall dager:
 
5
 Lengde: Ca. 100 km med mange muligheter for ekstra "sløyfer".
 
 Pris per person:

5 300,- p.p. i dobbeltrom.  Bestilling før 1.juni: pris kr. 5 050,-
Enkeltromstillegg kr. 600,-.

 Prisen inkluderer:

4 overnattinger med frokost, selvsmurt nistepakke og 3-retters middag.  
Turbeskrivelse og kart. 
Bagasjetransport.

Sykkelleie:  4 dager dager sykkelleie kr 500,- Barnesykkel kr 400,- Sykkelhenger kr 300,-.
 Leien inkluderer hjelm. Må bestilles på forhånd!
 
Barnerabatter:  0-3 år gratis i foreldrenes seng, 3 t.o.m 14 år 50% rabatt i foreldrenes rom