Pris fra:
10 220,-
Dager: 8
7 døgn med fullpensjon (middag, frokost og nistepakke + påfyll termos). Rom i østfløy. 5 dager skiturer m/leder. Tillegg for transport til og fra Venabu Fjellhotell.

Transporttype: Ingen transport
Bestill reise
Venabu Fjellhotell ligger flott til på Venabygdsfjellet  med utsikt til Rondanes mektige topper. Her er skiløyper i alle retninger rett utenfor døren. Et stabilt innlandsklima og gode snøforhold gjør at du kan gå på ski fra november/desember til slutten av april. Gode skiløyper og fine turer med leder i høyfjellet er  kjennetegn for hotellet. Bli med på spennende turer utenom oppkjørte løyper  i snaufjell og bjørkeskog.  Vi lager egne spor over fjellvidder og i variert høyfjellsnatur. Spor etter  rype, hare og rev er det mye av og er vi heldige kan vi få øye på reinsdyr også.
Skisafariprogrammet går fra lørdag til lørdag, alle måltider er inkludert og turleder 5 dager. Søndag brukes til en myk start med skiturer i løypene rundt hotellet å egenhånd, lunsj på hotellet, badstue om ettermiddagen og en god middag om kvelden. De følgende dagene er det heldagsturer med leder i fjellet. Turene er fra 15-35 kilometer, avhengig av vær- og føreforhold. Fra frokost-buffeten smører vi med oss en god nistepakke, og får te, kaffe eller kakao på medbragt termos. Alle deltakerene må ha vindtett anorakk med hette, vindbukser, god lue og vindtette votter, solbriller og ryggsekk for matpakke, termos og ekstra klær. Vi tar forbehold om endringer i program pga. været.  Fjellski med stålkanter er en forutsetning. Det kan leies på hotellet for kr  650,- for hele uka. (ski, sko, staver)

Datoer 2018: lørdag - lørdag
1) 24. februar - 03.mars 
2) 03. mars - 10. mars 
3) 10. mars - 17. mars  
4) 17.mars  - 24. mars

Priser 2018 (pris pr. person i dobbeltrom):
Kr 10 220 ,- pr person i østfløy
Tillegg for oppgradert rom vestfløy: 700,-
Tillegg for enkeltromstillegg østfløy  630,- pr uke
Tillegg for enkeltromstillegg vestfløy - stort rom: kr. 1 470,-
Ta kontakt med Discover Norway hvis det er ønske om oppgraderte rom.

Prisen inkluderer:
7 døgn med fullpensjon (middag, frokost og nistepakke + påfyll termos). Rom i østfløy. 5 heldagsturer med leder.

Tillegg for transport til og fra Venabu Fjellhotell: 
Direkte buss fra Gardermoen lørdager kl 14.00, med retur kl 9.15 neste lørdag fra Venabu (ank. Gardemoen senest kl 13.00). Pris pr kr 450,- pr pers en veg.
Må forhåndsbestilles.
Hotellbil fra Ringebu stasjon til Venabu Fjellhotell, kr 200,- pr person. Må bestilles på forhånd!
 
Skileie kr. 700,- for hele uken.
Ski med stålkant og NNN-BC bindinger og kyndig hjelp til smøring.