Norske Bygdeopplevelser as  har byttet navn til Discover Norway. Det  et privat aksjeselskap som eies av Britt Elton og Borghild Krossli.  Selskapet ble etablert i 1998 og har kontor på Lillehammer.
Britt Elton eide selskapet sammen med Øyvind Nordset frem til 1. januar 2016 da kjøpte Borghild seg inn i firmaet.  Vi jobber begge i  firmaet og fra 1. februar forsterker vi teamet  med Hilde Rindal.  Vi er glade i å ferdes ut i naturen enten på sykkel, til fots eller på ski og har god kjennskap turene vi selger. De fleste av turene har vi laget selv, så vi kan gi deg førstehånds informasjon om turene, vanskelighetsgraden og overnattigene når du bestiller hos oss.

Historikk 
Utviklingen av firmaet har gått gradvis. Fra 2-3 sykkelturer og formidling av bondegårdsferie begrenset til Hedmark og Oppland i 1998, har vi etter hvert utviklet nye sykkelturer i store deler av Norge samt fotturer både i fjellet og ved kysten.De fleste av turen er uten guide men på alle turene får du bagasjen fraktet  fra sted til sted. Vi har sykkelturer i Lofoten -  fra Svolvær til Å, øyhopping på Helgelandskysten, rundtur på Senja, Ishavskysten fra Tromsø til Svolvær, Hardangerfjord, Sunnhordland med start og slutt i Bergen. Sist men ikke minst har vi sykkelferie på Rallarvegen og i Valdres.

Fjellturer har vi med eller uten turleder i ; Rondane, Jotunheimen, Lofoten, på Senja, Pilegrimsleden over Dovrefjell, Peer Gynt Stien fra Skeikampen til Espedalen, Rondaneturen fra fjellstue til fjellstue på Høvringen.
Vandreopphold på Venabu Fjellhotell og på Grønolen Fjellgard.

Hvem drar på tur med Discover - Norway as?
Vi har kunder fra nesten hele verden.  De siste årene har etterspørselen fra utenlandske gjester økt betraktelig og det er også grunnen til at vi har byttet navn til Discover Norway.
Fortsatt er det mest nordmenn som vil på sykkel - eller fottur i Norge og overlater planleggingen av turen til oss.
Ca 60% er nordmenn: barnefamilier, voksne, besteforeldre med barnebarn, vennegjenger, treningsgrupper og firmaer. Mange kommer igjen år etter år.

De utenlandske gjestene kmmer fra USA, Canada, Alaska, Tyskland, Sveits, Nederland, England, Danmark, Sverige mfl.
Om sommeren kommer de fra Italia, Spania, England, Tyskland, Sveits, Nederland, Belgia, Sverige, Danmark, Israel, Canada, USA, Australia mfl.