Norske Bygdeopplevelser as er et privat aksjeselskap som eies av Britt Elton og Borghild Krossli.  Selskapet ble etablert i 1998 og har kontor på Lillehammer.
Britt Elton eide selskapet sammen med Øyvind Nordset frem til 1. januar 2016 da kjøpte Borghild seg inn i firmaet.  Vi jobber begge i  firmaet og fra 1. februar forsterker vi teamet  med Hilde Rindal.  Vi er glade i å ferdes ut i naturen enten på sykkel, til fots eller på ski og har god kjennskap turene vi selger. De fleste av turene har vi laget selv, så vi kan gi deg førstehånds informasjon om turene, vanskelighetsgraden og overnattigene når du bestiller hos oss.

Historikk 
Utviklingen av firmaet har gått gradvis. Fra 2-3 sykkelturer og formidling av bondegårdsferie begrenset til Hedmark og Oppland i 1998, har vi etter hvert utviklet nye sykkelturer i store deler av Norge samt fotturer både i fjellet og ved kysten. Kulturturer er også blitt populært og vi har mange grupper i løpet av sommeren til ulike utendørs teateroppsettinger og festivaler.
Om vinteren legger vi opp til fine skiturer i Gudbrandsdalen og Valdres, dette er turer hvor vi arrangerer bagasjetransport.

Hvem drar på tur med Norske Bygdeopplevelser as?
Ca 80% er nordmenn: barnefamilier, voksne, besteforeldre med barnebarn, vennegjenger, treningsgrupper og firmaer. Mange kommer igjen år etter år.

Andel av utenlandske gjester er størst om vinteren og de kommer fra USA, Canada, Alaska, Tyskland, Sveits, Nederland, England, Danmark, Sverige mfl.
Om sommeren kommer de fra Italia, Spania, England, Tyskland, Sveits, Nederland, Belgia, Sverige, Danmark, Israel, Canada, USA, Australia mfl.

 

Firma:   Norske Bygdeopplevelser AS
Adr:      Postboks 371, 2602 Lillehammer
Org.nr:  979 294 751