Status:
Denne turen er på forespørsel, dvs. du kan kontakte oss med ønsket startdato og vi vil sjekke om det er ledig kapasitet.

I flott høyfjellsterreng og med Rondane i synsranden, kjenner du  roen senke seg og lungene fylles med frisk fjelluft. Dette er fjellterapi!
På Høvringen kan du gå mellom fjellstuene Øigardseter Fjellstue, Smuksjøseter Fjellstue og Putten Seter og få bagasjen fraktet. Turen passer utmerket for barnefamilier, besteforeldre med barnebarn eller for de som ikke ønsker lange slitsomme dagsetapper. 
En ypperlig tur som intoduserer barna og "nybegynnere" til å bli glad i fjellet.
Dagetappene er fra 6 til 12 kilometer. Synes du dagetappene er for korte,  er det mange muligheter til lengre turer. Vertskapet på fjellstuene er lommekjent i fjellet og gir deg de beste turalternativene tilpasset dine ønsker og værforholdene.
Vel fremme etter dagens opplevelse venter vertskapeet på fjellstuene dere med en varm velkomst, oppredde senger i familie- eller  dobbeltrom med dusj/WC og en smakfull tre retters middag basert på lokale råvarer.
Bagasjen blir fraktet til neste sted så alt du trenger å ta med en dagstursekk.
Høvringen byr på mange flotte fotturer så legg gjenrne inn en ekstra overnatting.

Pris for 2 voksne og 2 barn under 12 år i familierom kr 6450,-
Inkl. tre overnattinger i rom med dusj/WC, tre-retters middag, frokost og nistepakke, påfyll av termos, kart og bagasjetransport.
Du kan starte turen hvor du vil men vi tar forbehold om at det kan bli endringer hvis et av stendene har fullt på aktuell dato.
Turene er online bookbare med start på søndager og tirsdager. Start på andre dager på forespørsel.