Status:
Denne turen er på forespørsel, dvs. du kan kontakte oss med ønsket startdato og vi vil sjekke om det er ledig kapasitet.
Tur uten guide, med bagasjetransport - på forespørsel sommeren 2017.

Midt i Gudbrandsdalen, mellom Lillehammer og Vinstra, ligger Peer Gynts Rike.  Her ligger et praktfullt og naturskjønt område hvor blant andre Peer Gynt søkte ro og inspirasjon til mange av sine fantasifulle fortellinger. Skrytepaven Peer, var det mange som mente, men legger du turen til Peer Gynts Rike vil du raskt oppdage at Peer hadde gode grunner til å skryte av riket sitt. Vår mest populære fottur starter på Skeikampen, eller om en ønsker en litt kortere dagsettappe, fra Gammeldalen og ender i Espedalen, ca 67 km i luftlinje (4 dagsetapper).
Turen går i variert terreng, du vandrer åpent høyfjellsterreng i starten, gjennom gammel og ny lauvskog til åpent høyfjellsterreng på slutten. Under nesten hele turen har du Jotunheimen, Dovrefjell og Rondane i  synsranden. Underveis bor du på gode hoteller / fjellstuer som serverer god, hjemmelaget norsk mat.
Turen starter med frammøte på Lillehammer og overnatting med transport til Skeikampen/Gammeldalen neste morgen.  Retur fra Espedalen til Vinstra eller Lillehammer. 
 

Prisantydning ved min. 4 personer:
Fra kr 7 750,- per person i dobbeltrom.

Prisen inkluderer:
5 overnattinger med frokost og nistepakke/påfyll thermos
4 x 3-retters middag eller buffèt
Transport Lillehammer - turstart Skeikampen / Gammeldalen
Transport Espedalen - Vinstra
Bagasjetransport
Kart og turbeskrivelse