Status:
Denne turen er på forespørsel, dvs. du kan kontakte oss med ønsket startdato og vi vil sjekke om det er ledig kapasitet.
Galdhøpiggen og Besseggen - to flotte høydepunkter for fottur i Jotunheimen!
Dette er turen for deg som vil gå på litt for å nyte utsikten fra de to mest kjente turmål i Norge. Det er lagt opp til at du bor på to netter på Juvasshytta og to netter Gjendesheim, to hyggelige steder som i tillegg er ypperlige utgangspunkt for turene.

Juvasshytta er det beste og nærmeste utgangspunktet for bestigning av Nord-Europas høyeste fjell, Galdhøpiggen. Turen går over Styggebreen. Det er 7 års aldersgrense for breføring over breen. Juvasshytta er i dag en moderne turisthytte, og fra den særpregede hytta på toppen kan du nyte en praktfull utsikt.
Gjendesheim Turisthytte ligger vakkert plassert ved foten av Besseggen. Ved å ta Gjendebåten inn til Memurubu er det enkelt å ta seg fram over den knivskarpe fjellryggen Besseggen. På toppen kan du nyte en spektakulær utsikt med med det grønne Gjende 400 meter lenger ned på den ene siden, og det dypblå Bessvatnet på den andre. " For de med høydeskrekk” er det flott å gå langs Gjendevatnet hvor du kan oppleve en spesielt frodig vegetasjon.
Dagsetapper: ca 10/17 km / 6-7 t + 14 km / 6-8 t
Dette er relativt enkle turer , men krever at deltakerne er i god form.

Turperiode med. Juni  - med. September 2017. 
Pris fra kr 4550,- pr personi dobbeltrom   
Prisen inkl.:
4 overnattinger med frokost og selvsmurt nistepakke. (inkl. sengetøy), 4 x middag, Kartkopier og info om turene.
Breføring Juvass / Galdhøpiggen og båt Gjendesheim  - Memurubu er ikke inkl. (tot. ca. 450,- pr. person).